Nicole Engels

DVJ Insights

Al jaren doen DVJ Insights en Adformatie onderzoek naar het marketingvak in Nederland. Waar liggen marketeers wakker van, hoe moet marketing zich organiseren voor merkgroei en voor welke uitdagingen staat het vak de komende jaren? Samen met Susanne van Nierop presenteert Nicole Engels de resultaten van de Grote Marketing Enquête tijdens MarketingLive!

Nicole Engels is Director of Center of Expertise bij DVJ Insights. In deze rol geeft zij leiding aan het gelijknamige team, dat bestaat uit het Innovation LAB, Science & Analytics en Marketing Communicatie. Nicole is een ervaren Marketing Intelligence Manager met brede ervaring in marketing en onderzoek. Ze is een sterke marketing professional met vaardigheden in consumentengedrag, klantinzicht, reclame- en marktonderzoek. Voorafgaand aan haar komst bij DVJ Insights werkte Nicole jarenlang als Manager Publieksonderzoek & Marketing Intelligence bij de NPO.

DVJ Insights is het marketing research en analytics bureau voor merkgroei. De combinatie van kwaliteit, toegevoegde waarde en passie zorgen ervoor dat DVJ Insights bedrijven helpt om communicatie beter te maken, sterkere merken te bouwen, innovatievere producten en diensten te introduceren en het koopgedrag van mensen beter te begrijpen.

 

Grote Marketing Enquête