Covid-19 maatregelen

Bij Marketing Live! en de uitreiking van de effie awards werken we met de coronacheckapp. Je krijgt dus alleen toegang tot theater amsterdam met een geldige qr-code in de coronacheckapp en een identiteitsbewijs. je verkrijgt een qr-code met een geldig vacciniatie-, test-, of herstelbewijs.

Er zijn genoeg mensen gevaccineerd om de coronamaatregelen te versoepelen. 1,5 meter afstand houden is per 25 september niet meer verplicht. Bij bezoek aan plekken waar het drukker wordt, zoals bij deze events in Theater Amsterdam, heb je een coronatoegangsbewijs nodig.

Zo werkt het coronatoegangsbewijs: 
Stap 1 Ga naar de CoronaCheck-app.
Stap 2 Login met DigiD of vul de ophaalcode in.
Stap 3 Haal je vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs op.
Stap 4 Als je bewijs is opgehaald, krijg je een unieke QR-code. Dit is je coronatoegangsbewijs.
Stap 5 Toon je coronatoegangsbewijs en je identiteitsbewijs op de locatie waar een corona toegangsbewijs verplicht is.

Liever een papieren coronatoegangsbewijs? Ga naar CoronaCheck.nl/print.
Heb je geen vaccinatiebewijs of herstelbewijs? Laat je uiterlijk 24 uur van tevoren gratis testen via testenvoortoegang.nl.

 Een mondkapje dragen is tijdens dit evenement niet verplicht. Verder adviseren we alle bezoekers om vaak de handen te wassen, te kuchen in de elleboog en geen handen te schudden. Vanzelfsprekend zorgt Theater Amsterdam voor voldoende frisse lucht en ventilatie en worden veelgebruikte oppervlaktes goed gereinigd gedurende de dag. 

Update 12 november: tijdens alle onderdelen van deze events bieden we zitplekken, ook tijdens alle pauzes.