Effie Awards

Aan het eind van de middag start de Effie uitreiking. In het gevarieerde programma staan we onder meer stil bij de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van marketingeffectiviteit en de trends binnen de inzendingen, maar natuurlijk draait het bovenal om wie er dit jaar met de felbegeerde bronzen, zilveren of gouden effies naar huis gaan!

Programma

Na het diner start de Effie uitreiking. In het programma staan we onder meer stil bij de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van marketingeffectiviteit en de trends binnen de inzendingen, maar natuurlijk draait het bovenal om wie er dit jaar met de fel begeerde bronzen, zilveren of gouden effies naar huis gaan!

Ciana Mayam (NPO Radio 1, AD, Kassa) is de Effie-host van dit jaar: “Ik kijk er erg naar uit om dit jaar er samen met jullie een feestelijke Effie uitreiking van te gaan maken in Theater Amsterdam!”

Effie show

Wat viel op tussen alle inzendingen in 2022?

Ciana Mayam

Effie Host 2022

Mis het niet: de uitreiking van de Effies

Impressie

Meer informatie over Effie live?

‘Marketing & Effie Live, voorheen bekend als 24Festival, weet keer op keer een podium te bieden aan de beste marketeers en meest interessante cases’