Marketing live!

Bright perspectives on marketing dat is het thema van MarketingLive! Aan de hand van de resultaten van de Grote Marketing Enquête – het jaarlijkse onderzoek van Adformatie en DVJ Insights naar de meest urgente marketingissues – wordt met een panel van topmarketeers stilgestaan bij de uitdagingen voor 2022 en verder. We bieden een podium aan CMO’s om hun ervaringen te delen.

Programma

Schuif aan in het theater voor verschillende marketing talks over thema’s als wetenschap, duurzaamheid, innovatie, marketingleiderschap en gedragsverandering. 

Een smakelijke en interactieve talkshow rondom de resultaten van de Grote Marketing Enquête. Diana Matroos gaat in gesprek met een aantal smaakmakers uit het vak, maar betrekt ook het publiek bij deze discussie. 

Ondertussen praat je aan tafel bij met je vakgenoten, want hoe fijn is het dat we elkaar weer live mogen ontmoeten!

Diana Matroos

Host

Gedurende Marketing & EffieLive worden er door partners van ons event diverse (online) sessies georganiseerd. Live op locatie, maar ook door middel van podcasts en online video’s. 

Inschrijven voor deze sessie kan 2 weken voor de start van het programma. 

Zien we jou op 16 november?

Impressie

‘Marketing & Effie Live, voorheen bekend als 24Festival, weet keer op keer een podium te bieden aan de beste marketeers en meest interessante cases’